Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ FOUNDATION




Η αγορά:

Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τον τύπο του δέρματος σου. Υπάρχουν πολλές φόρμουλες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος οπότε πάντα πρέπει πάντα να ξεκινάς την αγορά σου με γνώμονα αυτό τον παράγοντα.


Το προϊόν Foundation δεν χρησιμοποιείται για να αλλάξουμε χρωματικό τόνο στο πρόσωπό μας. Έτσι πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ταιριαστό με την απόχρωση του προσώπου μας. Για να αποφύγεις τις δυσχρωμίες και τον κίνδυνο να μοιάζει το πρόσωπό σου σα να φοράς μάσκα, πριν αγοράσεις το προϊόν πρέπει να το δοκιμάσεις. Το πιο σωστό σημείο για να το τοποθετήσεις είναι κοντά στο σαγόνι σου, για να δένει σωστά στο λαιμό σου και όχι στον καρπό κι αυτό γιατί το σώμα μας έχει διαφορετική απόχρωση από το πρόσωπο. 

Η τοποθέτηση:




Πριν τοποθετήσεις στο πρόσωπο το foundation πρέπει να το έχεις καθαρίσει πολύ πολύ καλά! Στη συνέχεια χρησιμοποίησε λίγη ώρα πριν, μια ενυδατική κρέμα για να δημιουργήσεις μια καλή βάση για το make up σου. Άπλωσε προσεκτικά σε όλο το πρόσωπο πολύ καλά μια λεπτή στρώση Foundation και προχώρησε λίγο κάτω από το σαγόνι σβήνοντας το προϊόν προς το λαιμό. Δώσε προσοχή στο σημείο κοντά στα αυτιά.  


Τέλος:


Για το ιδανικό αποτέλεσμα δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις concealer να καλύψεις τυχόν σπυράκια ή σημαδάκια στο πρόσωπο σου αλλά και κάτω από τα μάτια για πιο λαμπερό βλέμμα. Προσοχή όμως! Το χρώμα του concealer πρέπει να είναι φωτεινό αλλά να μην είναι πολύ έντονο και να μην περιορίζεται μόνο στα μάτια αλλά να κατεβαίνει έως τα ζυγωματικά. Το προϊόν δεν είναι προορισμένο για να φαίνεται οτι το φοράς. Για να έχει το σωστό αποτέλεσμα πρέπει να προσφέρει κάλυψη και να μην μπορεί να το ξεχωρίζει κανείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου