Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ NYX COSMETICS GREECE


Εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να παραγγείλω προϊόντα από την εταιρία NYX COSMETICS, αλλά μου φαινόταν πολύ δύσκολο σαν διαδικασία, γιατί το e-shop τους είναι υπό κατασκευή και πρέπει να στείλεις e-mail με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και να σου απαντήσουν για διαθεσιμότητα και τιμές και μετά να προχωρήσεις στην παραγγελία πάλι μέσω e-mail και μετά να περιμένεις να έρθουν από Θεσσαλονίκη. Ε, αν σας πω ότι ήταν η πιο γρήγορη διαδικασία αγοράς προϊόντων μέσω internet που έχω κάνει ποτέ, θα καταλάβετε γιατί μετάνιωσα που δεν είχα παραγγείλει τόσο καιρό τα καλλυντικά που ήθελα!

Κατ'αρχήν το e-mail που έστειλα για έλεγχο διαθεσιμότητας, απαντήθηκε αμέσως από μια ευγενέστατη υπάλληλο. Προχώρησα αμέσως στην επιβεβαίωση της παραγγελίας. Εδώ να σας πω ότι όλη αυτή η διαδικασία έγινε νωρίς το μεσημέρι και όχι πολύ πρωί. Γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί την επόμενη μέρα το πρωί, είχα τα καλλυντικά στην πόρτα μου! Και είναι όλα τόσο όμορφα που τα χρησιμοποίησα αμέσως! 


Slim lip pencil Cabaret - SPL804
Slim eye pencil  Black - SPE901

Το Slim lip pencil (Cabaret) είναι ένα μολύβι χειλιών που είναι όσο μαλακό πρέπει, ώστε να το φοράς και σαν περίγραμμα αλλά και σαν κραγιόν στα χείλη. Σαν περίγραμμα ταιριάζει και με κόκκινο κραγιόν αλλά και με βυσσινί. 
Το Slim eye pencil  (Black) είναι πολύ εύχρηστο μολύβι ματιών γιατί δεν χρειάζεται πίεση για να αποδώσει το χρώμα του, όπως κάποια άλλα που έχω δοκιμάσει το παρελθόν. Είναι σταθερό και δεν φεύγει από τη θέση του, ακόμα κι αν το φοράς πολλές ώρες.


Concealer jar porcelain (CJ01)

Ένα πολύ σταθερό concealer σε απίστευτα φωτεινό χρώμα. Δεν κάθεται στις λεπτές γραμμές και τονίζει απίστευτα το βλέμμα. Είναι πολύ σταθερό και πολύ καλυπτικό. Μπορώ να πω ότι είναι το πιο καλό concealer που έχω αγοράσει ποτέ. 


Butter Gloss Fortune cookie BLG13

Ένα lip gloss σε nude απόχρωση με άρωμα βανίλιας. Πολύ απαλό και λαμπερό, ακριβώς ότι ήθελα για καθημερινή χρήση με ή χωρίς μολύβι περιγράμματος. 


Wonder stick (Light/medium)  WS01

Αναζητούσα να αγοράσω μια παλέτα με διαφορετικά χρώματα foundation για contouring (τεχνική για σκιές και γωνίες στο πρόσωπο) και δεν κατάφερνα να βρω αυτό που ήθελα, μέχρι που είδα αυτό το stick που τράβηξε την προσοχή μου. Αυτό το προϊόν τονίζει τα ζυγωματικά, φωτίζει τα μάτια, το πηγούνι και το μέτωπο, και δίνει την ψευδαίσθηση ενός πιο καλοσχηματισμένου προσώπου με γωνίες. Αναμειγνύεται με το foundation πολύ αρμονικά και δεν είναι καθόλου λιπαρό.

Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, εδώ και για παραγγελίες, επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@nyxcosmetics.gr

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, σας φιλώ γλυκά με το νέο μου butter gloss της NYX COSMETICS!

6 σχόλια:

  1. kalimera vivi!

    ta xrwmata twn proiontwn stin pragmatikotita einai arketa konta se sxesi me ayta pou fainontai sto site?
    anamenw apantisi sou
    eyxaristw polu
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Ναι, και να σου πω την αλήθεια, είχα ένα άγχος αν αυτά που είδα στις φωτογραφίες και παρήγγειλα θα ήταν έτσι και στην πραγματικότητα, ευτυχώς όμως αποτυπώνονται πολύ καλά στο site και ήταν αυτά που ήθελα.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw phra vash gia skia kai mou esteilan xrhsimopoihmeno.alitheia lew .de ksana pernw tpt .eniwsa polu vlakas .ti na pw ti na kanw lew twra .kai mesw internet ante vgale akrh ..de ksana agorazw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή