Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ

Το σωστό μέγεθος στα ρούχα, μετά την καθαριότητα, είναι το Νο2 πιο σημαντικό θέμα της εξωτερικής μας εμφάνισης!


Όχι φίλες μου, δεν είναι πιο σημαντικά τα παραπανίσια κιλά μας! Τι κι αν είναι μια κοπέλα αδύνατη αν δεν ξέρει το σωστό νούμερο που πρέπει να φοράει στα ρούχα?  


Για να έχεις μια σωστή εμφάνιση πρέπει να φοράς το σωστό νούμερο για το σώμα σου! Τα πολύ στενά ρούχα, όπως και τα πολύ φαρδιά δημιουργούν μια κακή οφθαλμαπάτη! Ένα μικρότερο νούμερο παντελόνι μπορεί να παρουσιάσει λάθος κ το πιο όμορφο σώμα! 
Πάντα λοιπόν πρέπει να διαλέγουμε ρούχα που δεν δημιουργούν πίεση στο σώμα μας γιατί το αποτέλεσμα είναι να σφίγγουν κάποια σημεία και να προεξέχουν κάποια άλλα.
Το ότι μπορεί να κουμπώσει πάνω μας ένα ρούχο δεν σημαίνει ότι μας κάνει και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι μας ταιριάζει, γι'αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές με το νούμερο που πρέπει να φοράμε!



Τα ελαστικά ρούχα επίσης θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή! 
Αυτά κι αν πρέπει να είναι στο απολύτως σωστό νούμερο κι αυτό γιατί ένα ελαστικό ρούχο θα μας χωρέσει ακόμα κι αν είναι 3 νούμερα μικρότερο από το κανονικό!!! Αν έχουμε παραπάνω κιλά, προτείνω να τα αποφεύγουμε εντελώς!

Άλλος ένας λόγος για τον οποίο καλό είναι γενικά να αποφεύγουμε ελαστικής ποιότητας ρούχα, καθώς και  παντελόνια ή φούστες με λάστιχα στη μέση, είναι γιατί μπορεί κάποιες φορές να τρώμε λίγο παραπάνω, να βάζουμε κιλά και να μην το καταλαβαίνουμε! Δοκιμάστε να φοράτε ρούχα που κουμπώνουν στην μέση και που δεν έχουν μεγάλη ελαστικότητα, έτσι και ένα-δύο κιλά να βάλετε, το ρουχαλάκι σας θα σας ενημερώσει αμέσως και θα είσαστε πιο προσεκτικές με τη διατροφή σας (σημ. 2 με 3 κιλά παραπάνω να δείξει η ζυγαριά, σημαίνει 1 νούμερο παραπάνω στο ρούχο).

Τέλος, θέλει μεγάλη προσοχή η επιλογή του σωστού μεγέθους στα εσώρουχα μας! Ένα λάθος νούμερο στο σουτιέν μπορεί να χαλάσει την εικόνα του στήθους μας αλλά ακόμα και να του κάνει ζημιά! Το ίδιο ισχύει και με τα στενά σλιπ! Πόσες φορές δεν έχετε δει να διακρίνονται λάστιχα που πιέζουν το σώμα μέσα από στενά παντελόνια? Δεν είναι καθόλου κολακευτικό και μπορεί να μας δημιουργήσει ακόμα και προβλήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου