Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

REVIEW ΣΤΟ SPECIAL EDITION CHERRYBOX ULTIMATE HOLIDAYS



Πόσο πιο καλοκαιρινό κουτί θα μπορούσαν να βγάλουν αυτή τη φορά; Το αρωματισμένο χαρτί περιτυλίγματος με την τυρκουάζ σειρά της Pas De Coq, με ξεσήκωσε για καλοκαιρινές διακοπές, τα προϊόντα όλα άκρως καλοκαιρινά με απίστευτες υφές και αρώματα! 


Το κουτάκι, το παρήγγειλα από το site του Cherrybox και είχα την επιλογή ανάμεσα σ'αυτό με το κραγιόν της Aden ή το άλλο που περιείχε την after sun μάσκα προσώπου μιας χρήσης της Inca Rose (Fadopharm) και μια κρέμα σώματος της Laura Mercier - Souffle Body Cream Ambre Vanille σε travel size. 





Πάμε να το ανοίξουμε μαζί, να δούμε τα προϊόντα!



Hei Poa - Huile De Monoi Tahiti 

Αντηλιακό λάδι με υπέροχο εξωτικό άρωμα Coco (τυχαία επιλογή στο δικό μου, από τα Vaniller kai Tiare) με SPF6. Ανυπομονώ να πάω στη θάλασσα, μόνο για να το χρησιμοποιήσω (100ml/10,00 ευρώ).

Gerovital - CC Cream (medium)

Κι εκεί που έλεγα, ότι σαν σωστή Blogger :-D πρέπει να αγοράσω μια CC κρέμα για να σας πω τη γνώμη μου, το Cherrybox συμπεριέλαβε αυτή της Gerovital και χάρηκα πολύ που ήρθε σε κανονικό μέγεθος και θα μπορέσω να σας δώσω ολοκληρωμένη άποψη γι'αυτήν. 
Με υπέροχο άρωμα βερίκοκο, ελαφριά υφή και φυσικές χρωστικές ουσίες για χρώμα με απόλυτα φυσική εμφάνιση, ενυδάτωση, μείωση των ατελειών και των σημαδιών της κούρασης, λείανση της υφής του δέρματος και προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες 
Η πρώτη δοκιμή έγινε κιόλας και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πολύ ενυδατική, καθόλου λιπαρή, το χρώμα της είναι ένα τσικ πιο σκούρο από αυτό της επιδερμίδας του προσώπου μου, αλλά αν απλωθεί καλά στο λαιμό, η διχρωμία είναι ανεπαίσθητη(50ml/11,80 ευρώ).

Fresh Line - Hephaestus Αντηλιακή κρέμα προσώπου 

Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου που περιέχει φυσικά ορυκτά φίλτρα που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και τη φωτογήρανση. Ευτυχώς για εμένα, η υφή της δεν είναι καθόλου λιπαρή και απορροφάται από το δέρμα αμέσως. Extra points: η καταπληκτική μυρωδιά της! (50ml/26,90 ευρώ).

Cesare Regazzi - Conditioning Shampoo 

Σαμπουάν αναδόμησης και περιποίησης που εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό. Είναι ιδανικό για να προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, τη θάλασσα και το χλώριο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ενυδάτωση που προσφέρει λόγω των μαλακτικών ιδιοτήτων του, θα το κάνει έναν πολύ καλό σύμμαχο στις διακοπές μου. (200ml/15,00 Ευρώ). 

Aden Cosmetics - Ενυδατικό κραγιόν Nude 

Αυτό το κραγιόν, το δοκίμασα μόλις το παρέλαβα και είναι πολύ ενυδατικό με απαλό nude χρώμα (προς το ροζ) για κάθε μέρα. Το άρωμα του κλασσικό, σαν καραμέλα, μου θύμισε όταν ήμουν μικρή, που έπαιρνα τα κραγιόν της μαμάς μου κι έβαζα κρυφά! (9,80 ευρώ)

Για άλλη μια φορά έμεινα ξετρελαμένη με όλα τα προϊόντα, και ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω στις διακοπές! 

Κι όπως πολύ σωστά γράφει πάνω στο κουτί του CHERRYBOX: "Ο ήλιος λάμπει και θα συνεχίσει να λάμπει, no matter what."

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, σας στέλνω καλοκαιρινά φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου