Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ BOUDOIR ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ


Η Νάντια είναι μια νέα, πολύ όμορφη και πολυάσχολη μανούλα, ενός πραγματικά από τα πιο όμορφα μωρά που έχω δει στη ζωή μου (δεν σας βάζω φωτογραφία γιατί ο μπαμπάς του θα με κρεμάσει ανάποδα...).

Το στυλ της Νάντιας είναι μοντέρνο και πάντα ξεχωρίζει. Τα κοσμήματα και τα ρούχα της πάντα έχουν αυτό το κάτι, που σε κάνει να λες: μα τι όμορφο; που το βρήκε; πότε πρόλαβε;
Το δέρμα της είναι πολύ απαλό και καθαρό και το χαμόγελό της είναι αυτό που καθρεφτίζει πόσο καλός άνθρωπος είναι. 


Στην πρώτη ευκαιρία, μπήκα στο Boudoir της και της ζήτησα να μου παρουσιάσει τα αγαπημένα προϊόντα που χρησιμοποιεί για το makeup της, που είναι πάντα φυσικό και χωρίς υπερβολές αλλά αναδεικνύει αρμονικά τα όμορφα χαρακτηριστικά της.  

Πάμε στην παρουσίαση!

Mac - Hush Cream colour base
 προσώπου της Mac

Για λάμψη στο πρόσωπο και τα μάτια χρησιμοποιεί αυτό το κρεμώδες highlighter από την εταιρία MAC και είναι πολύ ευχαριστημένη. Σταθερό και ελαφρύ χωρίς να γίνεται υπερβολικό, μπορεί να το φοράει όλη τη μέρα προσθέτοντας μια λαμπερή πινελιά στο πρόσωπό της. 

Clinique - Line Smoothing Concealer No.03

Το αγαπημένο της concealer είναι αυτό της Clinique, το οποίο εισχωρεί στις λεπτές γραμμές, καλύπτει μαύρους κύκλους και δείχνει το βλέμμα ξεκούραστο και φωτεινό. Ότι πιο κατάλληλο για εφαρμογή τα πρωινά που ο γλυκός της μπόμπιρας κάνει μεταμεσονύκτια πάρτι στο σπίτι, χωρίς να την προειδοποιήσει!


Lancôme - mascara hypnosis drama

Ίσως το πιο αγαπημένο της προϊόν απ'όλα, η Drama είναι μια mascara για πυκνές βλεφαρίδες που προσθέτει έντονο χρώμα, όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες της. Πραγματικά, κάνει τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!


Mac - lipstic retro matte 
AA4 flat out fabulous

Mac - lip pencil MAGENTA

Τα νέα της αποκτήματα, είναι το κραγιόν και το μολύβι χειλιών της MAC. Το χρώμα τους έχει πολύ καλή απόδοση, (θα το έλεγα κερασί-μοβ) και θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι μιας και ήρθε να αντικαταστήσει το έντονο μοβ του χειμώνα. Το κραγιόν είναι πολύ σταθερό και ιδιαίτερα ενυδατικό και το μολύβι μπορεί να φορεθεί και μόνο του στα χείλη, για πιο μεγάλη διάρκεια στο χρώμα (οκ, ζήλεψα λίγο, το παραδέχομαι).

Burberry - light glow Coral pink No.09
Natural blush

Ένα πολύ απαλό ρουζ σε ροζ απόχρωση, από την εταιρία Burberry που μάλλον είναι η αγαπημένη της Νάντιας, αφού έχει κι άλλα προϊόντα της ίδιας σειράς, όπως μια ανάλαφρη πούδρα κι ένα κραγιόν σε nude υποτόνους τα οποία δεν προλάβαμε να αναλύσουμε για να τα συμπεριλάβουμε κι αυτά στα αγαπημένα της. Οι συσκευασίες είναι τόσο όμορφες και προσεγμένες που έμεινα αρκετή ώρα να τις χαζεύω! 

Mac - BRUNETTE VELUXE Brow Liner


Νομίζω πως αυτό είναι το μυστικό της για υπέροχα φρύδια, αφού νόμιζα ότι δεν χρησιμοποιεί κάποιο μολύβι για το σχηματισμό τους. Ένα μαλακό μολύβι σε καφέ απόχρωση, με πολύ εύχρηστο χτενάκι, που τελειοποιεί το σχήμα. Κράτησα τον κωδικό του και στην επόμενή μου επίσκεψη σε κατάστημα της MAC, θα το αγοράσω κι εγώ.


Έχω να πω μόνο καλά λόγια για τη Νάντια, οπότε με μια κουβέντα θα αλλάξω το "πολύ καλή για να είναι αληθινή" και θα πω ότι είμαι πολύ τυχερή που υπάρχει στη ζωή μου ότι είναι πολύ καλή κι ευτυχώς αληθινή!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, σας στέλνω πολλά φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου