Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΟΛΑ ΜΩΒ!!


Τελευταία, το μωβ έχει γίνει από τα αγαπημένα μου χρώματα στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ. Τα προϊόντα που θα σας παρουσιάσω, φυσικά δεν θα μπορούσα να τα βάλω όλα μαζί γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν λιγάκι αστείο, όμως μια πινελιά μωβ κάθε φορά δίνει απίστευτο αποτέλεσμα.


ESSENCE - Colour Flash volume mascara

Μια mascara με πολύ απαλό μωβ χρώμα, που τονίζει απίστευτα το βλέμμα. Η συγκεκριμένη ξεχωρίζει απίστευτα τις βλεφαρίδες και τις κάνει πολύ μακριές με ένα μόλις πέρασμα.

H&M - DIVIDED TEMPORARY HAIR COLOUR POWDER

Η μόδα προστάζει παστέλ χρώματα στα μαλλιά. Ombre ή ανταύγειες, όπως κι αν επιλέξετε να τα φωτίσετε με λίγο χρώμα, το αποτέλεσμα είναι πολύ ιδιαίτερο. 
Ο πιο εύκολος τρόπος να χρωματίσετε τα μαλλιά σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε βαφή, είναι οι πούδρες για τα μαλλιά. Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη. Βρέχουμε με λίγο νερό την τούφα που θέλουμε να χρωματίσουμε και την περνάμε πάνω από την πούδρα πιέζοντας απαλά. Εγώ επέλεξα αυτό το μωβ χρώμα γιατί ταιριάζει πολύ στα μαλλιά μου που είναι καστανά.

ESSENCE - STAYS NO MATTER WHAT eyepencil & shadow

Το πιο ωραίο μωβ χρώμα σε μολύβι ματιών που έχω δει. Πολύ βολικό για σταθερές γραμμές στα μάτια, αλλά και εύχρηστο, αφού αν το απλώσεις με πινέλο χρησιμοποιείται σαν σκιά στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο.

ERRE DUE Wet & Dry Sparkler
Μια πολύ ιδιαίτερη και σταθερή ιριδίζουσα μωβ σκιά. 
Την τοποθετούμε με στεγνό πινέλο για απαλό αποτέλεσμα αλλά και με βρεγμένο, για πιο έντονο αποτέλεσμα. 


ESSENCE - colour & go (173 & 144)
Τα βερνίκια αυτά ενώ μοιάζουν να είναι ίδια, είναι τελείως διαφορετικά όταν τα τοποθετείς στα νύχια. Η βάση τους είναι και στα δύο μωβ, η απόχρωση της ίριδας όμως στο ένα βερνίκι είναι γαλάζια,  ενώ στο άλλο είναι ροζ. 

Μια πινελιά μωβ λοιπόν, σε μια ανοιξιάτικη έξοδο, θα δώσει φωτεινή εικόνα και λάμψη στην εμφάνισή μας! Εγώ το τόλμησα, εσείς???



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου