Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



Τι είναι αλήθεια αυτό που θέλει μια γυναίκα? Μήπως είμαστε δύσκολες και δεν ξέρουμε τι θέλουμε ή λέμε τα πράγματα με το όνομά τους? Τι είναι όλα αυτά τα δύσκολα και ακατόρθωτα που ζητάμε τελικά από έναν άντρα? Ομορφιά αλλά και χαρακτήρα? Να ξεχειλίζει από συναίσθημα αλλά ας μην πούμε όχι και στα υλικά αγαθά? Να παρέχει ασφάλεια αλλά να μην μας λείπουν και οι απρόβλεπτες καταστάσεις? 

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι γυναίκες και ξέρουμε τι θέλουμε αλλά κι αυτά που θέλουμε συμπίπτουν κατά πολύ, με αυτά που θέλουν αντίστοιχα οι άντρες από εμάς. 
Ίσως όμως είναι βολικό για τους άντρες να πιστεύουν το αντίθετο, ώστε να μην αναγκάζονται να προσφέρουν αυτά που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ζητάμε. 
Ναι, που νομίζουν γιατί τελικά όπως έχει αποδειχτεί, εκείνοι δεν ξέρουν τι θέλουμε και κάποιες φορές μάλιστα, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ρωτήσουν για να μάθουν.


Μάθετε λοιπόν φίλοι μου, ότι είναι πολύ εύκολο να παραδεχτούμε τι θέλουμε και μάλιστα το εκφράζουμε αμέσως και με μεγάλη ευκολία όταν ερωτηθούμε. Κι όχι μόνο αυτό. Δεν θέλουμε πολλά, ούτε δύσκολα! Αρκεί να τα προσφέρετε απλόχερα και για πάντα!
Ζήτησα για σας από τις φίλες μου, να μου πουν με λίγα λόγια, ποιο θεωρούν σημαντικό προσόν σε έναν άντρα και τι είναι αυτό που θέλουν από αυτόν. Οι απαντήσεις, εμένα δεν με εξέπληξαν καθόλου, απλές και πολύ κατανοητές. Ούτε πολλές απαιτήσεις ούτε μπερδεμένες σκέψεις. Ξεκάθαρες και αληθινές όλες απάντησαν αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη!



Πάμε λοιπόν να δούμε τι απάντησε η καθεμία ξεχωριστά!

"Ευτυχία είναι όταν το βλέμμα του, σε γεμίζει αγάπη. Σου απλώνει το χέρι για να σε αγγίξει και να σου χαϊδέψει τα μαλλιά όταν τα βλέπεις στενάχωρα. Σου ανοίγει την αγκαλιά του να κρυφτείς όταν φοβάσαι. Στέκεται δίπλα σου γιατί σε εκτιμά και σε σέβεται. Ο.Β.

Εγώ προσωπικά θέλω ειλικρίνεια και επικοινωνία. Πολύ σημαντικά επίσης είναι η φροντίδα η ασφάλεια και η συμπαράσταση. Σε όλα αυτά δεν έχει σημασία το πως είναι ο άλλος ή τι δουλειά κάνει ή πόσα λεφτά έχει, όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την ψυχοσύνθεση και όχι με υλικά πράγματα. Κ.Β.

Θα ήθελα να έχει κατανόηση να με αγαπά και να μην λέει ψέματα... Ν.Β.

Να είναι δοτικός, αγαπησιάρης κι έξυπνος. Να με προσέχει και να με κάνει να γελάω! Χ.Χ.

Να είναι δυναμικός και τρελός έτσι ώστε να με κάνει να νιώθω σιγουριά και να μην βαριέμαι ποτέ. Ε.Ζ.

Να μην είναι μίζερος, να μην είναι μαμάκιας, να μην είναι τεμπέλης... Να έχει αξιοπρέπεια, τρόπους και χιούμορ! Ε.Κ.

Σημαντικό είναι να νιώθει ασφάλεια η γυναίκα. Πως ό,τι κ να γίνει θα τον έχει δίπλα της. Να τη στηρίζει παντού και να την υπερασπίζεται όπως θα υπερασπιζόταν ένα παιδί τη μαμά του. Συναισθηματική ισορροπία, να ξέρει τι θέλει κ να μην υπάρχουν απορίες, να είναι όλα απλά κ ξεκάθαρα. Χ.Δ.

Να έχει δυναμικό χαρακτήρα, να είναι 100% αρσενικό σε όλα τα θέματα κάτι το οποίο σπανίζει στην εποχή μας! Φ.Κ.

Να ακούει προσεκτικά και να δίνει λύσεις! Μ.Μ. 

1. Να με καταλαβαίνει όταν έχω περίοδο,
2. να μπορώ να τρώω άνετα μπροστά του κι όχι να προσποιούμαι ότι χόρτασα ενώ πεθαίνω στην πείνα και 3. να μου κάνει εκπλήξεις. Λ.Δ.

Να βάζει προτεραιότητες, να είναι ευγενικός και να εκφράζει τα συναισθήματά του. Α.Β.

Να είναι ειλικρινής κ ευγενικός! Φ.Π.


Τελικά, δεν θέλουμε κόπο, θέλουμε τρόπο και σωστό χειρισμό! Τα πράγματα είναι πολύ απλά και όλα εξαρτώνται από τον χαρακτήρα σας. Αρκεί να ασχοληθείτε μαζί μας και να αγγίξετε την ψυχή μας! Κι επειδή εμείς ξέρουμε τελικά τι θέλουμε, αρκεί να ρωτήσετε και θα μάθετε κι εσείς!

Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες τις φίλες μου που συμμετείχαν, για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τους αγαπημένους μου στις φωτογραφίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου