Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...



Αν κάτι πρέπει να καθρεφτίζει απόλυτα την προσωπικότητά σας, αυτό είναι το άρωμά σας. Πρέπει να είναι ξεχωριστό, να τονώνει την αυτοπεποίθηση και να σας κάνει να νιώθετε γοητευτικοί και μοναδικοί.

Γιατί μας αρέσει ένα άρωμα; Η πιο πιθανή απάντηση είναι γιατί μας θυμίζει κάτι. Ο ρόλος τού αρώματος είναι να μεταδίδει πληροφορίες γι’ αυτόν που το φορά, να αφήνει το ίχνος του, να συνδέει το άτομο με μια συγκεκριμένη μυρωδιά. 
Είναι που η αίσθηση της όσφρησης έχει την πιο άμεση πρόσβαση στις αναμνήσεις μας  και δημιουργεί μια πολύ έντονη επιρροή στα συναισθήματά μας κι επειδή τελικά το άρωμα παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας, δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη τον τρόπο με τον οποίο το επιλέγουμε. 
Οι γυναίκες μπορούν να ανιχνεύσουν λεπτές διαφορές στην προσωπική μυρωδιά ενός άντρα, οι οποίες τις βοηθούν να αποφασίσουν αν θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα μαζί του ή όχι. Να θυμάστε βέβαια ότι το προσωπικό άρωμά σας ανιχνεύεται ακόμα κι όταν έχετε κάνει μπάνιο κι έχετε βάλει και αποσμητικό, αρκεί βέβαια να μην το έχετε παρακάνει. Επίσης δεν πρέπει ποτέ να προσπαθείτε να καλύψετε δυσάρεστες μυρωδιές με άρωμα, γιατί τα βακτήρια που προκαλούν μυρωδιά συνεχίζουν να βρίσκονται στο δέρμα σας. 
Πριν σας παρουσιάσω τα δικά μου αγαπημένα ανδρικά αρώματα, να σας πω ότι το άρωμα πρέπει να είναι ιδιαίτερο, ξεχωριστό και καθόλου συνηθισμένο, γι'αυτό μην επιλέγετε το άρωμά σας με βάση τις τάσεις της μόδας αλλά μόνο επειδή σας ταιριάζει και μπορεί να σας χαρακτηρίσει.

Κι εδώ είναι το δικό μου Top 5  ανδρικών αρωμάτων. Πάρτε μια μυρωδιά...


5. Lanvin L'Homme Eau De Toilette



4. Moschino UOMO Eau de Toilette


3. Prada INFUSION D'HOMME Eau de Toilette


2. Bvlgari BLACK Eau de Toilette

1. Mont Blanc Legend Eau de Toilette

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου