Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

REVIEW ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ GLOWBOX ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Φίλες μου γεια σας! Το δεύτερο συνδρομητικό κουτί που σας ανέφερα στο προηγούμενο post είναι το GLOWBOX το οποίο παράγγειλα στο site της εταιρίας https://www.glowbox.gr/ και στοιχίζει 12 Ευρώ (15 Ευρώ μαζί με τα έξοδα αντικαταβολής). Ενθουσιάστηκα πολύ μόλις το άνοιξα, αν και είχα ένα μικρό ατυχηματάκι σε ένα από τα προϊόντα. Θα δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε. Για αρχή θα σας πω ότι πρέπει πάντα να διαβάζουμε τις οδηγίες πριν τα χρησιμοποιήσουμε...



Πάμε λοιπόν στην παρουσίαση των προϊόντων!

Cowshed - Body Lotion 

                                             

Ένα body lotion με πολύ ωραίο άρωμα, και μεταξένια υφή. Το δοκίμασα μετά το ντους και άφησε το δέρμα μου πολύ απαλό. Επειδή χρησιμοποιώ body lotion ίδιο με το άρωμα μου και δεν το αλλάζω, δεν πιστεύω πως θα το αγοράσω. Η τιμή του στα 300ml είναι 23 Ευρώ.

Dr K - 24h Ageblock eyes

                                              

Μόλις είδα αυτή την κρέμα ματιών στο κουτί χάρηκα ιδιαίτερα, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα στα μάτια μου κρέμα και ήθελα να αγοράσω μια! Στο φυλλάδιο που τη συνοδεύει, γράφει πως είναι ενυδατική/αντιγηραντική κρέμα ματιών με βιταμίνη Α, υαλουρονικό οξύ και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. 
Ξεκίνησα αμέσως να τη φοράω και μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι απορροφάται γρήγορα και δεν βαραίνει τα μάτια. Η τιμή της στα 15ml είναι 48,00 Ευρώ.

Steam Cream-Κρέμα ενυδάτωσης 

                                          

Χειροποίητη κρέμα, η οποία όπως  διάβασα χρησιμοποιείται στο πρόσωπο αλλά και το σώμα και είναι  σχεδιασμένη για να προσφέρει λαμπερή, βαθιά κι άμεση ενυδάτωση σε όλους τους τύπους επιδερμίδας για όλες τις ηλικίες. περιέχει φυσικά συστατικά όπως νερό από άνθη νεραντζιάς, βούτυρο κακάο, έλαιο jojoba, αιθέριο έλαιο λεβάντας κ.α. Όπως έχω ξαναγράψει, οι κρέμες που χρησιμοποιώ είναι εξειδικευμένες για λιπαρό δέρμα και δεν έχω αγοράσει ποτέ κρέμα για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτή η κρέμα όμως μου άρεσε όταν τη δοκίμασα γιατί είναι πολύ ελαφριά και δεν βαραίνει την επιδερμίδα. Στα θετικά της είναι η συλλεκτική συσκευασία της που σίγουρα θα κρατήσω και αφού τελειώσει η κρέμα. Η τιμή της στα 75ml είναι 17,00 Ευρώ.


Jane Iredale - Just Kissed Lip Plumper Rio


Ένα κραγιόν σε μικρό μέγεθος, με πολύ όμορφο  απαλό κοραλλί χρώμα. Με εκχυλίσματα μέντας και ginger, αιθέρια έλαια λεμονιού, μανταρινιού και βούτυρο καριτέ, υπόσχεται πως δίνει όγκο στα χείλη. Δεν ξέρω αν επηρεάστηκα από το φυλλάδιο που το συνόδευε πάντως νομίζω πως όντως προσθέτει όγκο. Η τιμή του είναι στα 26 Ευρώ. 


Moroccan Natural - Φυσική Λούφα Απολέπισης

                                     

Κι εδώ το προϊόν που σας είπα στην αρχή ότι έπαθε ατύχημα... 

                                              

Η Λούφα αυτή λοιπόν ήταν πολύ όμορφα τυλιγμένη με διάφανο δίχτυ και πάνω του κρεμόταν και το ταμπελάκι της φίρμας (το οποίο κακώς δεν διάβασα). Για να τα βγάλω λοιπόν πήρα ένα ψαλιδάκι κι άρχισα να τα κόβω. Αφού ξεκίνησα λοιπόν, κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να βγάλω το δίχτυ γιατί άρχισε να μαδάει η λούφα και να γίνεται σαν τσαλαπετεινός... Στεναχωρήθηκα αλλά δεν το πέταξα, είπα θα το χρησιμοποιήσω, έστω κι έτσι. Πήρα λοιπόν το scrub απολέπισης προσώπου, έβαλα λίγη ποσότητα πάνω στη λούφα κι άρχισα να τρίβω το πρόσωπο μου με κυκλικές κινήσεις (ευτυχώς όχι δυνατά). Περιττό να σας πω, πως χωρίς το δίχτυ μάδησε κι άλλο... Μόλις τελείωσα, σκέφτηκα ότι θα σας έγραφα πως μου φάνηκε υπερβολικά σκληρό για το πρόσωπο... και τότε διάβασα το καρτελάκι που έλεγε να μην χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και προορίζεται μόνο για το σώμα. Έτσι μαδημένη όπως ήταν λοιπόν, την πέταξα :-(  Η τιμή της ήταν στα 17 Ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου