Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ


Φίλοι μου, θεωρώ ότι είσαστε πολύ τυχεροί που δεν χρειάζεστε να ακολουθείτε τη δική μας ρουτίνα με τόσα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ για το πρόσωπο και το σώμα σας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είναι σωστό να αμελείτε το δέρμα, τα  μαλλιά και τα δόντια σας. Σας δίνω λοιπόν μερικές απλές και καθημερινές συμβουλές, για να είστε πάντα κομψοί και περιποιημένοι.





ΜΑΛΛΙΑ
Το λούσιμο πρέπει να γίνεται καθημερινά ή μέρα παρά μέρα, με ένα σαμπουάν που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ειδικά αν χρησιμοποιείς προϊόντα styling πρέπει οπωσδήποτε πριν κοιμηθείς το βράδυ να τα αφαιρέσεις με ένα καλό λούσιμο.
Είναι πολύ σημαντικό να κόβεις τα μαλλιά κάθε 3 εβδομάδες με 1 μήνα, προκειμένου να μην χάνει το στυλ του το κούρεμα σου.


ΔΕΡΜΑ
Φρόντιζε να κάνεις Καθημερινά ντους.
Μην παραλείπεις τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σου. 
Φρόντιζε να καθαρίζεις τακτικά τα γένια σου..
Αν έχεις μαύρα στίγματα, πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου με ειδικά προϊόντα. Το ίδιο ισχύει και αν έχεις σπυράκια.


ΧΕΡΙΑ / ΠΟΔΙΑΚόψιμο των νυχιών μία φορά την εβδομάδα με νυχοκόπτη ή ψαλιδάκι (είναι πολύ άσχημο και καταστροφικό που κάποιοι προτιμούν να κόβουν τα νύχια τους τρώγοντας τα!).


ΔΟΝΤΙΑ
Το αυτονόητο! Βούρτσισμα πρωί και βράδυ ανελλιπώς και μην ξεχνάς κάθε 9 μήνες να κλείνεις ραντεβού στον οδοντίατρο για καθαρισμό. Τι πιο όμορφο από ένα λαμπερό χαμόγελο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου