Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η "ΛΑΜΨΗ" ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!


Για τις περισσότερες γυναίκες το  concealer αποτελεί απαραίτητο προϊόν, όχι μόνο για κάλυψη τυχόν ατελειών αλλά και για να φωτίσουν ορισμένα σημεία του προσώπου τους. 

Πόσες από εσάς όμως γνωρίζετε το highlighter που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για να δώσει λάμψη στο πρόσωπο?
Στην ανάρτηση με τα αγαπημένα Ιανουαρίου 2015, σας υποσχέθηκα ότι θα αναλύσουμε εκτενέστερα το μαγικό αυτό προϊόν. 

Ελάτε λοιπόν να δούμε τι είναι το highlighter! 


Είναι ένα προϊόν λάμψης, σε υγρή μορφή, σε στικ και σε μορφή πούδρας, με έντονο ή και καθόλου χρώμα αλλά με ιριδίζοντα στοιχεία και έχει σαν στόχο να αντανακλά το φως χαρίζοντας λάμψη στα σημεία του προσώπου που τοποθετείται. 
Η τοποθέτησή του πρέπει να γίνει με μεγάλη ακρίβεια γιατί, αν μπει στα λάθος σημείο ή σε υπερβολική ποσότητα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου κολακευτικό

Στην εικόνα παρακάτω, θα δείτε με μια ματιά, ακριβώς σε ποια σημεία του προσώπου μπορούμε να το τοποθετήσουμε.




Στη μύτη : τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα κατά μήκος στο κέντρο και ανεβαίνουμε προς το μέτωπο. Με αυτό το τρικ η μύτη μας απευθείας δείχνει πιο στενή γιατί τραβάει το φως κι έτσι δημιουργείται επιπλέον σκιά δεξιά και αριστερά.

Στα ζυγωματικά : Ψηλαφίζουμε το κόκαλο των ζυγωματικών και τοποθετούμε Highlighter ακριβώς από πάνω του. Με αυτό τον τρόπο τα ζυγωματικά μας δείχνουν σμιλεμένα και τονισμένα. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην ξεφύγουμε από το σημείο, γιατί τα μάγουλα θα δείξουν τεράστια.

Στο τόξο του φρυδιού : Μια μικρή ποσότητα highlighter ακριβώς κάτω από το τόξο των φρυδιών μας αλλά και λίγο στο πάνω μέρος τους, προσθέτει αμέσως λάμψη και απίστευτα φωτεινό βλέμμα. Τοποθετούμε σαν σκιά με ένα μικρό πινελάκι.

Στο πιγούνι : Τοποθετούμε ελάχιστη ποσότητα σ'αυτό το σημείο που όμως κάνει όλη τη διαφορά. Το πρόσωπό μας αμέσως αποκτά ιδιαίτερη λάμψη.

Στο άνω χείλος. Αφού έχουμε τοποθετήσει το κραγιόν μας, τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα highlighter ακριβώς στο κέντρο πάνω από το άνω χείλος μας. Σβήνουμε ελαφρά και αμέσως τα χείλη μας δείχνουν πιο ζουμερά και μεγάλα από ποτέ.

Το Highlighter που χρησιμοποιώ ανελλιπώς είναι το COVER LIQUID CONCEALER 01-HIGHLIGHT της SEVENTEEN COSMETICS και έχω μείνει τόσο ευχαριστημένη που μόλις τελειώνει αγοράζω καινούριο αμέσως! 


SEVENTEEN COSMETICS 
COVER LIQUID CONCEALER 01-HIGHLIGHT



Δοκίμασα κι ένα καταπληκτικό Highliter της H&M σε μορφή πούδρας για εφαρμογή με πινέλο ρουζ το οποίο είναι πολύ οικονομικό και εύχρηστο. Το δικό μου το χάρισα σε μια πολύ αγαπημένη μου φίλη κι επειδή δεν έχω φωτογραφία του να ανεβάσω, σας το παρουσιάζω σε μια που βρήκα στο internet.

H&M - HIGHLIGHTER POWDER 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου