Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

REVIEW ΣΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ CND VINYLUX


Η τελευταία αγορά που έκανα μέσω internet, ήταν από την εταιρία e-creativegroup.gr και είναι τρία βερνίκια CND VINILUX, που παραμένουν στα νύχια σταθερά για 7 ημέρες μετά την εφαρμογή.


Ο τρόπος πληρωμής έγινε με αντικαταβολή, τα προϊόντα τα παρέλαβα μέσα σε δύο μέρες σε πάρα πολύ ασφαλή συσκευασία και σε συνδυασμό με την έκπτωση 50% που έτυχε να κάνει η εταιρία για λίγες μέρες, έμεινα αρκετά ευχαριστημένη.

Επέλεξα 3 χρώματα  αλλά μετάνιωσα που δεν αγόρασα το top coat, το οποίο όμως θα αγοράσω σίγουρα με την επόμενη παραγγελία μου.

Οι αποχρώσεις είναι οι παρακάτω και φυσικά αφού τοποθέτησα το πρώτο στα νύχια μου, περίμενα να περάσουν οι 7 ημέρες για να σας πω τις εντυπώσεις μου. 

Vinylux Thistle Thicket #184

 Vinylux Sultry Sunset #168

Vinylux Cream Puff #108

Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη και με δύο περάσματα το χρώμα έχει πολύ καλή απόδοση. Παραμένει όντως για 7 ημέρες στη θέση του, δεν ξεφλουδίζει (ακόμα και χωρίς το top coat) και αφαιρείται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα στα νύχια. 

Αυτό που με δυσαρέστησε κατά την παραλαβή τους, ήταν ότι η απόχρωση του Sultry Sunset #168, δεν είχε καμία σχέση με τη φωτογραφία που το παρουσίαζε το e-shop της εταιρίας. Παρόλα αυτά, ελπίζω κι αυτό να το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή.

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, σας στέλνω πολλά φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου