Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

15 ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ!

Στη σημερινή ανάρτηση, σας έχω μαζέψει μερικές όμορφες και αρκετά δημιουργικές ιδέες, για να διευκολύνετε τη ζωή σας με μικρά πραγματάκια που υπάρχουν στο σπίτι σας. 



Πάμε να σας τις παρουσιάσω, μέσα από εικόνες!



Ρίξε δύο μανταλάκια στο νεσεσέρ ταξιδίου σου και οι οδοντόβουρτσες σου θα στεγνώνουν χωρίς μικρόβια, στο μπάνιο του ξενοδοχείου.



Μια κρεμάστρα και μερικοί κρίκοι από την παλιά κουρτίνα μπάνιου, θα τακτοποιήσουν τέλεια στη ντουλάπα, τα φουλάρια και τα μαντίλια σου.



Εκείνο το σκουλαρίκι που έχασες το ταίρι του, αλλά δεν θέλεις με τίποτα να αποχωριστείς, μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν η μπλούζα σου είναι πολύ ανοιχτή στο ντεκολτέ. 


Χρησιμοποίησε παλιά κουμπιά ρούχων για να φυλάξεις τα σκουλαρίκια σου. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα ξαναχάσεις κανένα και θα τα βρίσκεις πολύ γρήγορα, όταν θα θέλεις να τα φορέσεις.


Μια συσκευασία σερβιέτας είναι μια πολύ καλή κρυψώνα που δεν θα υποψιαστεί κανείς ότι περιέχει μέσα στην τσάντα σου τα χρήματα "για ώρα ανάγκης". 


Μια καθαρή συσκευασία από αντηλιακό, θα φυλάξει πολύ έξυπνα τα προσωπικά σου αντικείμενα στην τσάντα της θάλασσας, όταν εσύ θα σηκωθείς από την ξαπλώστρα και θα κάνεις τη βουτιά σου.


Μια ακόμα λύση για φύλαξη χρημάτων στο τσαντάκι σου. 


Μην πετάξεις το κουτάκι από τις καραμέλες που μόλις τελείωσαν. Βάλε μέσα τα τσιμπιδάκια σου και δεν θα χρειαστεί να τα ξαναψάξεις στα συρτάρια ή στο νεσεσέρ σου.


Δύο λαστιχάκια στις άκρες της κρεμάστρας, συγκρατούν τα λεπτά ρούχα και δεν θα ξαναπέσουν ποτέ μέσα στη ντουλάπα σου.


Η παλιά θήκη των γυαλιών σου, μπορεί να κρατήσει τακτοποιημένους τους φορτιστές και τα ακουστικά σου, χωρίς να μπερδεύονται μέσα στην τσάντα σου.


Φεύγεις για Σαββατοκύριακο και δεν θέλεις να κουβαλάς μαζί ολόκληρο του κουτί με τα φάρμακά σου; Μια παλιά θήκη φακών επαφής θα φυλάξει για σένα τη σωστή ποσότητα φαρμάκων που θα χρειαστείς μαζί σου.


Δυσκολεύεσαι να κουμπώσεις το όμορφο βραχιόλι σου; Άνοιξε ένα συνδετήρα, πιάσε με το ένα χέρι τη μια άκρη του και πέρασε την άλλη στον κρίκο του βραχιολιού. 


Μετακομίζεις; Μεταφέρεις τα ρούχα σου από τη μια ντουλάπα στην άλλη; Τοποθέτησε τις κρεμάστρες σου ομαδοποιημένες μέσα σε σακούλες σκουπιδιών και δεν θα κάνεις πολλά δρομολόγια για να τις μεταφέρεις στο αυτοκίνητο ή στην αποθήκη.


Πέρασε ένα καλαμάκι στη μια μεριά της αλυσίδας σου και δεν θα μπερδευτεί ξανά ούτε στην τσάντα, ούτε στη μπιζουτιέρα σου.


Φύλαξε μερικά σταφύλια στην κατάψυξη. Την επόμενη φορά που θα θέλεις να παγώσεις το κρασάκι σου, μην βάλεις παγάκια που θα αλλοιώσουν τη γεύση του, απλά ρίξε μερικά από αυτά τα σταφύλια, μέσα στο ποτήρι σου.  

Στην υγειά μας λοιπόν και πολλά φιλιά από εμένα, μέχρι την επόμενη ανάρτηση!

2 σχόλια: