Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΣΤΟ BOUDOIR ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΗΣ


Η Εύη είναι μια πολύ, πολύ αγαπημένη μου φίλη και ταιριάζουμε σε πάρα πολλά! Κατ' αρχήν να σας πω ότι η σχέση μας είναι και συγγενική (αλλά καθόλου τυπική) και ο γιος της είναι κολλητός με τον δικό μου. Μαζί με τον ξάδερφό μου, τον σύζυγό της, είναι από τους λίγους ανθρώπους που με στήριξαν σε ένα σοβαρό πρόβλημα που είχα κάποια στιγμή και τους αγαπώ ένα τσικ παραπάνω γι'αυτό. 

Στα δικά μας τώρα! 
Η Εύη είναι πολύ κοκέτα! Πάντα είναι αυτό που λέμε "ανάλογη των περιστάσεων" και τα ρούχα, τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ της είναι πάντα στη μόδα.

Πάμε να σας παρουσιάσω τα αγαπημένα προϊόντα του Boudoir της, που διάλεξε να μας παρουσιάσει! 


Rimmel London - match perfection bronzer 
003 medium/dark
 Το αγαπημένο bronzer της Εύης είναι αυτό της εταιρίας Rimmel London. Με μεγάλο πινέλο πούδρας κάνει ένα πέρασμα στο πρόσωπο και της δίνει μια όψη μαυρισμένου και λαμπερού δέρματος. Ιδανικό για λάμψη στο πρόσωπο και το σώμα.

Body shop 02 shimmer waves 
 Το μακιγιάζ της Εύης είναι πάντα διακριτικό, απαλό και πάντα έχει φυσικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιεί το Shimmer Waves του Body Shop για ρουζ αλλά και για σκιά στα βλέφαρα. Ιδανικό για καθημερινό nude μακιγιάζ.


Kyana - Katana No 113

Το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών είναι αυτό της KYANA, όχι τόσο ως προς το χρώμα αλλά επειδή είναι πολύ σταθερό και έχει μεγάλη διάρκεια. 


AUSSIE MIRACLE MOIST Shampoo & Conditioner
 Μόλις λοιπόν της είπα, ότι θέλω να κάνω επίσκεψη στο Boudoir της και να παρουσιάσουμε μαζί τα αγαπημένα της, το πρώτο που σκέφτηκε και μου είπε, ήταν ότι έχει βρει ένα καταπληκτικό σαμπουάν με τη μαλακτική του που την έχουν ενθουσιάσει απίστευτα! Με άρωμα τσιχλόφουσκας, το σαμπουάν και η μαλακτική της Aussie, καθαρίζουν τα μαλλιά της πολύ καλά και αφήνουν μεταξένια αίσθηση! 

Youth Lab - Daily Sunscreen Gel Cream SPF50

Αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, είναι η αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια,  κυρίως το καλοκαίρι. Ελαφριάς υφής μη λιπαρή κρέμα, με φυτικά συστατικά και χωρίς parabens, για κάλυψη από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπό της. 

MONOI TIKI TAHITI - TIARE

Αυτό το λαδάκι είναι επίσης αγαπημένο της προϊόν. Μια από τις χρήσεις που προτιμά η Εύη είναι για το ξύρισμα των ποδιών της. Μου είπε λοιπόν πως αντί για σαπούνι ή αφρό, χρησιμοποιεί το έλαιο. Βοηθάει πολύ στο να γλιστράει το ξυραφάκι, δεν δημιουργεί ερεθισμούς και δεν χρειάζεται να βάλεις κρέμα στο τέλος, γιατί τα πόδια είναι σούπερ ενυδατωμένα και απαλά.



Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μου έδωσε αυτή τη συνταγή για scrub, τη δοκίμασα ήδη και είπα να τη μοιραστώ και μαζί σας! Μια φορά την εβδομάδα, σε ένα κομμάτι βαμβάκι βάζει μικρή ποσότητα baby oil, χυμό λεμονιού και μαύρη ζάχαρη και τρίβει με απαλές κινήσεις το πρόσωπό της. Το αποτέλεσμα? ήπια απολέπιση, απομάκρυνση σμήγματος και καθαρισμός των πόρων. Με τακτική χρήση, δημιουργείται λεύκανση της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο. 


Θα μπορούσα κλείνοντας να σας πω πάρα πολλά θετικά στοιχεία για την Εύη, κάποιες σχέσεις όμως, δεν θέλουν ούτε πολλά λόγια, ούτε υπερβολές. 
Θα πω μόνο ότι την αγαπώ και την ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου. 

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση που έρχεται πολύ σύντομα, εγώ και η Εύη, σας στέλνουμε πολλά καλοκαιρινά φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου