Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΣΤΟ BOUDOIR ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ



Η Έλενα, δεν είναι μόνο φίλη μου, είναι σαν να λέμε η μικρή μου αδερφή και τη λατρεύω! Είναι πολύ όμορφη, γλυκιά, δοτική κι ευγενική. 
Σταματάω όμως με αυτά γιατί αλήθεια τέτοια χαρακτηριστικά επίθετα, θα μπορούσα να της αποδώσω πολλά ακόμα και να είναι όλα αληθινά! 
Τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιεί, είναι για νεανικές επιδερμίδες και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον να τρυπώσω στο Boudoir της, ώστε να δω ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης και makeup, για να σας τα παρουσιάσω. 



Vichy - Normaderm BB Clear

Η επιδερμίδα της Έλενας είναι μεικτή προς λιπαρή και επειδή είναι πολύ νέα σε ηλικία, δεν έχει θέμα με ρυτίδες οπότε δεν χρειάζεται έντονη κάλυψη. Επέλεξε τη Normaderm BB Clear, μια κρέμα που χαρίζει ομοιογενές χρώμα, αναδεικνύει όμορφα τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας της, έχει SPF16 και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Επίσης, έχει βελούδινο τελείωμα και δεν φράζει τους πόρους της επιδερμίδας. Η Έλενα έχει μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη και σίγουρα θα την αγοράσει ξανά.


APIVITA Propoline - Lip Care With Pomegranate
&
Essence - lip liner No15 Honey Berry

Το makeup της Έλενας είναι πάντα πολύ απλό, ένα lip balm me ρόδι για ενυδάτωση και προστασία κι ένα μολύβι, είναι αρκετά για να χαρίζουν χρώμα στα χείλη της. Αυτά τα δύο είναι τα αγαπημένα της προϊόντα, που κάνουν το χαμόγελό της λαμπερό και φωτεινό!


Apivita 3 in 1 cleansing milk for face & eyes

Για τον καθαρισμό του προσώπου της, χρησιμοποιεί το γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 της Apivita, που απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ από το πρόσωπο αλλά και τα μάτια. Το γαλάκτωμα αυτό, περιέχει, βιολογικό έλαιο ελιάς, έλαιο αμυγδάλου, βιολογικό μέλι, βιολογικό χαμομήλι και βιολογική λεβάντα, συστατικά που καταπραΰνουν την επιδερμίδα και προστατεύουν από ερεθισμούς. Περιέχει και πρόπολη (αγαπημένο μου συστατικό για τον καθαρισμό του προσώπου) που προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία.
Η Έλενα το χρησιμοποιεί ως εξής: απλώνει με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο και στα μάτια και στη συνέχεια αφαιρεί το προϊόν με βαμβάκι χωρίς να το ξεβγάζει.

Avon - True Colour Blush (Russett)

Το ρουζ της Avon είναι το αγαπημένο της προϊόν makeup, με πολύ φυσικό χρώμα και πολύ μεγάλη διάρκεια. Επειδή φωτογράφισε μόνο τη συσκευασία κλειστή (είναι ερωτευμένη οπότε συγχωρείται), αναζήτησα στο internet το ρουζ και σας βάζω άλλη μια φωτογραφία με το προϊόν, από το site του Amazon...




Elicina

Η Elicina είναι το τελευταίο απόκτημα της Έλενας και δεν έχει εμπεριστατωμένη άποψη για τη δράση της, αφού τη χρησιμοποιεί μόλις λίγες μέρες. Είναι μια  κρέμα ημέρας και νύκτας για το πρόσωπο αλλά και το σώμα, που απορροφάται γρήγορα και δρα σε βάθοςΈχει αναπλαστική δράση γιατί είναι φτιαγμένη από τις εκκρίσεις ενός σαλιγκαριού που ζει στη Χιλή. Η εταιρία που την εισάγει, υποστηρίζει πως μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, βοηθά στην καταπολέμηση πολλών βακτηριδίων του δέρματος και στον έλεγχο της ακμής. Θα επανέλθουμε με αυτή την κρέμα γιατί θα την αγοράσω κι εγώ, οπότε θα σας γράψω τις εντυπώσεις και των δυό μας!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, εγώ και η Έλενα, σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλιά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου