Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ!



Ο ήλιος ανεβάζει τη διάθεση, μας φτιάχνει τη μέρα και ειδικά την άνοιξη που δεν κάνει ακόμα πολλή ζέστη, προδιαθέτει για εξόδους και πολλές βολτούλες καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας. 
Όσο καλό όμως και να κάνει ο ήλιος στην ψυχολογία μας, όσο όμορφο κι αν δείχνει ένα μαυρισμένο σώμα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πόσες βλαβερές συνέπειες μπορεί να προκαλέσει η έκθεση του δέρματός μας σ'αυτόν. Ένα καλό αντηλιακό μπορεί να αποτρέψει εγκαύματα, πανάδες, αλλεργικές αντιδράσεις, φωτογήρανση, ακόμα και καρκίνο στο δέρμα.  


Επιλέγουμε λοιπόν, ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας σε όλα τα μέρη του σώματός μας που εκτίθενται στον ήλιο και κυρίως στο πρόσωπο.



Παρακάτω σας παρουσιάζω τις αντηλιακές κρέμες που αγόρασα φέτος για μένα αλλά και για την υπόλοιπη οικογένεια.


La Roche-Posay ANTHELIOS XL 
ULTRA-LIGHT FLUIDE TEINTEE SPF50 (50ml)

Για το πρόσωπό μου επέλεξα μια αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 50+ που περιέχει και χρώμα, σε υγρή μορφή για να απλώνεται εύκολα. Η υφή της είναι πολύ ελαφριά και απλώνεται πολύ εύκολα. Την τοποθετώ μόλις στεγνώσει η ενυδατική κρέμα μου και μετά προχωρώ στο μακιγιάζ.

APIVITA SUNCARE Κρέμα προσώπου για πανάδες SPF50 
με θαλάσσια λεβάντα & κρίταμο 50ml

Για το σύζυγό μου που μετά την έκθεση στον ήλιο, βγάζει  έντονες πανάδες στο πρόσωπο, διάλεξα αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 50, κατάλληλη για μείωση του αριθμού και της έντασης των πανάδων και προσπαθώ να του θυμίζω καθημερινά να την φοράει γιατί είναι λιγάκι αμελής. Είναι πολύ θετικό το ότι απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν αφήνει άσπρα σημάδια στο πρόσωπο γιατί σε διαφορετική περίπτωση, ξέρω ότι θα γκρίνιαζε πολύ...

Castalia Helioderm Spray Sans Parfum SPF 50+ 125ml

Last but not least, στο γιο μου διάλεξα ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50,  για πρόσωπο και σώμα, σε μορφή σπρέι για να μπορεί να το τοποθετεί και μόνος του με ευκολία γιατί το παίρνει μαζί του στο σχολείο όταν βγαίνει στα διαλείμματα και παίζει με τους φίλους του στον ήλιο. Εδώ να σας πω ότι κάθε πρωί του κλέβω λίγη ποσότητα και βάζω στα χέρια μου, μέχρι να αγοράσω το δικό μου αντηλιακό σώματος...

Είμαι πολύ ευχαριστημένη κι από τα τρία αυτά προϊόντα, κυρίως γιατί είναι όλα από αξιόπιστες εταιρίες και νοιώθω μεγάλη ασφάλεια. 

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου